• Oturma İzni Alma

    Oturma İzni Başvurusu Yapılır.

    Türkiye de kalmak için Turizm Amaçlı Oturum Başvurusu

    Read More
  • İkamet İzni Başvurusu Yapma

    İkamet Başvurusu

    Получение туристической визы в Турции на год.

    Read More
  • Deport Kaldırma

    Türkiye de kaçak duruma düşenler için deport kaldırma

    YABANCILAR VE ULUSLARARASI KORUMA KANUNU

    Read More

OTURMA İZNİ

Oturma İzni Alma, Oturma izni başvurusu yapılmaktadır. Oturum alma ve danışmanlık hizmetleri. Turizm Amaçlı veya çeşitli sebeplerle Türkiye’de kalmak isteyenlere “OTURMA İZNİ RANDEVU ALINIR” Получение туристической визы в Турции на год. +90 534 717 34 80 (7/24 Online)

Oturma İzni, Yabancıların Türkiye’de kısa süreli veya uzun süreli çeşitli amaçlarla oturma izni alarak kalabilmeleri için “e-ikamet.goc.gov.tr” adresinden online ikamet izni başvurusu yaparak randevu alması gerekmektedir. Siz işlemlerinizi çeşitli sebeplerle yapamıyorsanız Oturma izni danışmanlık hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Oturma İzni Almak İçin Gerekli Belgeler; Oturma izni başvuru formu, Pasaport veya yerine geçen belgenin aslı ve fotokopisi, Dört adet vesikalık fotoğraf, Kalacağı sürede yeterli ve düzenli maddi imkâna sahip olduğuna dair beyan (Başvuru formunda beyan edilir. İdare destekleyici belge isteyebilir.), Konutun başvuru sahibine ait olduğunu gösteren resmi belge, Geçerli sağlık sigortası (aşağıdakilerden biri yeterli sayılır), özel sağlık sigortası, vergi numarası, adli sicil kaydı, harç makbuzu, kart aidatı…

Türkiye’de İkamet İzni Alma; Özbek, Kırgız, Türkmen, Azeri, Kazak, Ukrayna, Gürcistan, Rus vb vatandaşları Türkiye’de ikamet izni alarak 1 yıl ve daha sonra uzatma yaparak 5 yıl boyunca kalabilir. Oturma izni randevusu firmamız tarafından online olarak alınmaktadır. Diğer bütün evraklarınızı hazırlayarak randevu tarihinde ve saatinde göç idaresine giderek evraklarınız tam ise size ikamet izni verilecektir. 

Oturma İzni Uzatma Başvurusu İçin Gerekli Evraklar; Oturma izni başvuru formu, Pasaport veya yerine geçen belgenin aslı ve fotokopisi, İki adet vesikalık fotoğraf, Kalacağı sürede yeterli ve düzenli maddi imkâna sahip olduğuna dair beyan (Başvuru formunda beyan edilir. İdare destekleyici belge isteyebilir.), Konutun başvuru sahibine ait olduğunu gösteren resmi belge, Önceki oturma izni belgesinin ibrazı, İdarenin talep etmesi halinde temas kurulacak kişi veya şirketlerden alınacak davet mektubu veya benzeri belgeler, Geçerli sağlık sigortası (aşağıdakilerden biri yeterli sayılır): İkili sosyal güvenlik sözleşmeleri kapsamında Türkiye’de sağlık hizmetlerinden faydalanabileceğine dair belge, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınmış provizyon belgesi, Uzatma süresini kapsayan özel sağlık sigortası,  Türkiye’de taşınmaz malı bulunan yabancı uyruklular için gerekmektedir. Türkiye’de ticari bağlantı veya iş kuracak yabancı uyruklular için gerekmektedir.

Yabancılar İçin Uzun Dönem Oturma İzniUzun dönem oturma izni almak için Türkiye’de en az sekiz yıl kesintisiz ikamet etmiş yabancı uyrukluların aşağıdaki belgeleri ilgili İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim etmesi gerekmektedir:

Özbeklere Oturma İzni, Azerbaycanlılara oturma izni, Kırgızistanlılara oturma izni, Türkmenlere oturma izni, Kazakistanlılara Oturma izni, Gürcistanlılara Oturma İzni, Ruslara oturma izni

Yandex.Metrica